Film ajánló

A tuti filmek oldala! Horror, katasztrofa, és más jó filmek, amiket csak ajánlani tudok neked. Nézz szét! Biztos, hogy találsz magadnak való filmet!

2012 ha eljő a világvége

 2012 - Ha eljő a világvége

Rendező: Nike Everhart

Szereplők: 

Cliff De Young
Ami Dolez
Dale Mikdkiff
Joshua Lee
Danae Nason

Stílus: horror, kaland
Hossz: 92 perc

 

Mexiendezkóban, egy buján burjánzó dzsungelszerű vegetáció kellős közepén Dr. Frank Richards egy kitörni készülő vulkán tövében kutatásait végzi. A földrengések miatt beomlott, és hozzáférhetővé vált kamrában egy időszámításunk szerint 300-400-ból származó arany feszületet talál. Eközben egy csoport egy felhőkarcoló irodájában számítógépeken szimulál és számolgat. Ki is jön nekik az eredmény: a Föld forgása lassul, kicsivel több, mint egy nap múlva teljesen meg fog állni. Ennek köszönhetőek a vulkánkitörések, és földrengések. Valamint az éghajlat is meg fog változni. Persze a szimulációs csapat vezetőjének lánya is éppen Mexikóban van. Ő misszionárius egy indián faluban, ahol szinte mindenki megbetegedett a folyó túlmelegedett vízétől. A főszereplők között láthatunk még egy mentőslányt, akinek már gyermekkora óta látomásai vannak egy templomról, folyton azt rajzolgatja.

 Képek a filmből:

 2012 - Ha eljő a világvége 2012 - Ha eljő a világvége 2012 – Ha eljő a világvége

Ez egy tipikus világ vége film. Így hát nem írok róla sok mindent, csak annyit, ha kedveled, ezt a kategóriát, ne hagyd ki!



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 4
Tegnapi: 2
Heti: 4
Havi: 63
Össz.: 13 369

Látogatottság növelés
Oldal: 2012 – Ha eljő a világvége
Film ajánló - © 2008 - 2024 - filmajanlo.hupont.hu

Ingyen weblap készítés, korlátlan tárhely és képfeltöltés, saját honlap, ingyen weblap.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »